Jul 21, 2021, 11:01 PM  

Автопортрет 

  Poetry
404 0 0

най-отдолу съм аз

после пласт върху пласт

портретите на всички любими 

хиляда дузини

черните очи скриват сини

гладките ръце се напукват

устните млъкват

един вечно незавършен

купол на църква

детето най-отдолу

и безкрайно отдавна крещи

тихо, ето, рисувам

отново себе си 

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??