21 jul 2021, 23:01  

Автопортрет 

  Poesía
403 0 0

най-отдолу съм аз

после пласт върху пласт

портретите на всички любими 

хиляда дузини

черните очи скриват сини

гладките ръце се напукват

устните млъкват

един вечно незавършен

купол на църква

детето най-отдолу

и безкрайно отдавна крещи

тихо, ето, рисувам

отново себе си 

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??