Мекотата на устните ти,
мирисът на цигари по кожата ти
и онзи сладникав вкус...
Тялото ми потрепва!
Иска те... искам те.
Да те усещам в душата
и сърцето си.
Любовта ми близка до отчаяние,
топлина и леден ад.
Сладост и горчивина,
това усещам аз.
Това съм аз до теб.
© Магдалина Улайбева All rights reserved.