16 авг. 2016 г., 16:37

Аз до теб 

  Поэзия » Любовная
397 1 2

Мекотата на устните ти,

мирисът на цигари по кожата ти

и онзи сладникав вкус...

Тялото ми потрепва!

Иска те... искам те.

Да те усещам в душата

и сърцето си.

Любовта ми близка до отчаяние,

топлина и леден ад.

Сладост и горчивина,

това усещам аз.

Това съм аз до теб. 

© Магдалина Улайбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??