16.08.2016 г., 16:37 ч.

Аз до теб 

  Поезия » Любовна
419 1 2

Мекотата на устните ти,

мирисът на цигари по кожата ти

и онзи сладникав вкус...

Тялото ми потрепва!

Иска те... искам те.

Да те усещам в душата

и сърцето си.

Любовта ми близка до отчаяние,

топлина и леден ад.

Сладост и горчивина,

това усещам аз.

Това съм аз до теб. 

© Магдалина Улайбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??