Тихо, тихичко заспи.
Аз ще бъда тук, когато се събудиш.
Поспи си мъничко, поспи.
Аз ще бъда тук, когато ти сънуваш.
Аз ще бъда тук и там
със теб ще бъда,
ще пазя твоя сън
и до тебе ще осъмна.
Тихичко сега заспи,
ще намеря пухена завивка.
До теб да седна и в зори
да те събудя със усмивка!
© Любица Бошлова All rights reserved.