11 дек. 2008 г., 23:32

* * * 

  Поэзия » Любовная
656 0 0

Тихо, тихичко заспи.

Аз ще бъда тук, когато се събудиш.

Поспи си мъничко, поспи.

Аз ще бъда тук, когато ти сънуваш.

Аз ще бъда тук и там

със теб ще бъда,

ще пазя твоя сън  

и до тебе ще осъмна.

Тихичко сега заспи,

ще намеря пухена завивка.

До теб да седна и в зори

да те събудя със усмивка!

© Любица Бошлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??