11 dic 2008, 23:32

* * * 

  Poesía » De amor
654 0 0

Тихо, тихичко заспи.

Аз ще бъда тук, когато се събудиш.

Поспи си мъничко, поспи.

Аз ще бъда тук, когато ти сънуваш.

Аз ще бъда тук и там

със теб ще бъда,

ще пазя твоя сън  

и до тебе ще осъмна.

Тихичко сега заспи,

ще намеря пухена завивка.

До теб да седна и в зори

да те събудя със усмивка!

© Любица Бошлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??