Dec 5, 2019, 7:03 PM

Бедната клошарка 

  Poetry » Civilian
458 0 1

Мрак вън се спуска,

студ града вледенява,

богаташ иска да разпуска,

клошарка красива пожелава.

 

Поглед по тялото и стройно

хвърля този дон Жуан,

желае удоволствие знойно

без дори капчица срам.

 

А тя е бедна и бездомна,

била е скоро ученичка,

такава е съдбата родна,

за нормално приемаме туй всички.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??