Мрак вън се спуска,
студ града вледенява,
богаташ иска да разпуска,
клошарка красива пожелава.
Поглед по тялото и стройно
хвърля този дон Жуан,
желае удоволствие знойно
без дори капчица срам.
А тя е бедна и бездомна,
била е скоро ученичка,
такава е съдбата родна,
за нормално приемаме туй всички.
© Георги Все права защищены