5 dic 2019, 19:03

Бедната клошарка 

  Poesía » Civil
457 0 1

Мрак вън се спуска,

студ града вледенява,

богаташ иска да разпуска,

клошарка красива пожелава.

 

Поглед по тялото и стройно

хвърля този дон Жуан,

желае удоволствие знойно

без дори капчица срам.

 

А тя е бедна и бездомна,

била е скоро ученичка,

такава е съдбата родна,

за нормално приемаме туй всички.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??