Oct 15, 2014, 11:25 AM

Бедност 

  Poetry » Civilian
319 0 0

Финансисти:"Ние сме на ниво средно,

населението не живее бедно."
Тия за глупаци ли ни имат?

Двадесет и пет години стигат!
Стига вече мутри във властта,

стига са ни бутали във пропастта!
Искаме нормално да живеем,

а не от бедност да немеем!

 

news.ibox.bg/news/id_1690954121

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??