15 oct 2014, 11:25

Бедност 

  Poesía » Civil
314 0 0

Финансисти:"Ние сме на ниво средно,

населението не живее бедно."
Тия за глупаци ли ни имат?

Двадесет и пет години стигат!
Стига вече мутри във властта,

стига са ни бутали във пропастта!
Искаме нормално да живеем,

а не от бедност да немеем!

 

news.ibox.bg/news/id_1690954121

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??