Финансисти:"Ние сме на ниво средно,
населението не живее бедно."
Тия за глупаци ли ни имат?
Двадесет и пет години стигат!
Стига вече мутри във властта,
стига са ни бутали във пропастта!
Искаме нормално да живеем,
а не от бедност да немеем!
news.ibox.bg/news/id_1690954121
© Георги Всички права запазени