Jul 14, 2009, 1:04 PM

Безкраен миг 

  Poetry
557 0 9

Безкраен миг

 

 

 

Вали...

кървав дъжд от тъжни дни.

Сами...

на километри сме сами.

Боли...

сърцето малко пак се сви.

 


Сега...

във стаята стоя сама.

Сълза...

отронва се с тиха тъга.

Ела...

за да бъде вечен мига.

 

 

© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??