Jun 14, 2011, 9:56 PM

Безвремие 

  Poetry » Other
565 0 1

Изтъркани идеали и бледи спомени

за разтърсващи чувства…

Изтъркани фрази,

пропити с безверие – незначещи нищо…

Търсиш  смисъла,

а не проумяваш себе си,

уж намираш опора,

после губиш доверие.

Нима не разбирате,

нямаме минало,

нямаме бъдеще!

Живеем в безвремие…

 

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • как добре те разбирам...
    но това е само миг...а времето порължава своя ход..
    хубаво, замислящо стихотворение..
    сърдечен поздрав..
Random works
: ??:??