Dec 21, 2006, 9:15 PM

Билет 

  Poetry
862 0 6

Билет

 

В театъра на нежните ти чувства

поисках за пореден път

да вляза.

Да се насладя на чувството,

че всичко е безкрайна игра.

Но напоследък

не искам да изляза

от театъра на твоята душа.

Аз вярвам, че зад театъра

се крие истинската обич,

за която всъщност съм дошла.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??