Билет
В театъра на нежните ти чувства
поисках за пореден път
да вляза.
Да се насладя на чувството,
че всичко е безкрайна игра.
Но напоследък
не искам да изляза
от театъра на твоята душа.
Аз вярвам, че зад театъра
се крие истинската обич,
за която всъщност съм дошла.
© Велина Всички права запазени