21 dic 2006, 21:15

Билет 

  Poesía
900 0 6

Билет

 

В театъра на нежните ти чувства

поисках за пореден път

да вляза.

Да се насладя на чувството,

че всичко е безкрайна игра.

Но напоследък

не искам да изляза

от театъра на твоята душа.

Аз вярвам, че зад театъра

се крие истинската обич,

за която всъщност съм дошла.

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??