Nov 20, 2011, 3:53 PM

Благодаря 

  Poetry » Phylosophy
939 0 2

Приятели уж много,

но истински - малко.

Да се усмихвам

или, всъщност, е жалко?

 

Къде сте всички,

защо ме оставихте?

Уж нямаше,

а го направихте.

 

Благодаря на тези,

които са до мен.

Ще бъдем по-силни

всеки изминал ден.

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??