Приятели уж много,
но истински - малко.
Да се усмихвам
или, всъщност, е жалко?
Къде сте всички,
защо ме оставихте?
Уж нямаше,
а го направихте.
Благодаря на тези,
които са до мен.
Ще бъдем по-силни
всеки изминал ден.
© Ралица Все права защищены