20.11.2011 г., 15:53 ч.

Благодаря 

  Поезия » Философска
940 0 2

Приятели уж много,

но истински - малко.

Да се усмихвам

или, всъщност, е жалко?

 

Къде сте всички,

защо ме оставихте?

Уж нямаше,

а го направихте.

 

Благодаря на тези,

които са до мен.

Ще бъдем по-силни

всеки изминал ден.

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??