Mar 1, 2015, 10:07 AM  

Бойко, контузеният футболист 

  Poetry » Humour
358 0 0

Бате Бойко се контузи

и тъй футболът ни се сконфузи.

Роналдо от Банкя не е на терена,

как Цветелина да е засмена?
Тъй Бекъма пунта мара

няма гол да вкара.

За народа и футбола загуба велика,

кой самолета с тигрите ще вика?! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??