1.03.2015 г., 10:07 ч.  

Бойко, контузеният футболист 

  Поезия » Хумористична
357 0 0

Бате Бойко се контузи

и тъй футболът ни се сконфузи.

Роналдо от Банкя не е на терена,

как Цветелина да е засмена?
Тъй Бекъма пунта мара

няма гол да вкара.

За народа и футбола загуба велика,

кой самолета с тигрите ще вика?! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??