Бате Бойко се контузи
и тъй футболът ни се сконфузи.
Роналдо от Банкя не е на терена,
как Цветелина да е засмена?
Тъй Бекъма пунта мара
няма гол да вкара.
За народа и футбола загуба велика,
кой самолета с тигрите ще вика?!
© Георги Todos los derechos reservados