Apr 12, 2012, 12:26 PM  

Боко 

  Poetry » Humour
475 0 0

От джип генералски надниква

едра банкянска тиква.

Нейното време вече настана.

Само тя остана във бостана.

От съседната градина

Волен си замина.

Яне, Костов, други зеленчуци -

картофи, репи, луци,

оставиха тиквата самотна.

До бостана обран се тя докопна.

Картофи, месо, домати -

всичките в дюнера ги прати.

С пъпеша ще се прегърне

и във тиквеник ще се превърне.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??