12 abr 2012, 12:26  

Боко 

  Poesía » De humor
474 0 0

От джип генералски надниква

едра банкянска тиква.

Нейното време вече настана.

Само тя остана във бостана.

От съседната градина

Волен си замина.

Яне, Костов, други зеленчуци -

картофи, репи, луци,

оставиха тиквата самотна.

До бостана обран се тя докопна.

Картофи, месо, домати -

всичките в дюнера ги прати.

С пъпеша ще се прегърне

и във тиквеник ще се превърне.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??