Борба със себе си
Аз със себе си се боря,
терзая се, анализирам, споря,
достойнството и моралът са най-важни за един човек,
те не са изпразнени от съдържание клишета,
а понятия, които са непреходни като век!
© Пламена Сомова All rights reserved.