5.07.2011 г., 18:20 ч.

Борба със себе си 

  Поезия » Философска
480 0 1

Борба със себе си

 

Аз със себе си се боря,

терзая се, анализирам, споря,

достойнството и моралът са най-важни за един човек,

те не са изпразнени от съдържание клишета,

а понятия, които са непреходни като век!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??