5 jul 2011, 18:20

Борба със себе си 

  Poesía » Filosófica
478 0 1

Борба със себе си

 

Аз със себе си се боря,

терзая се, анализирам, споря,

достойнството и моралът са най-важни за един човек,

те не са изпразнени от съдържание клишета,

а понятия, които са непреходни като век!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??