Feb 5, 2009, 9:43 AM

Бучки пръст 

  Poetry
1082 0 8

 

Далеч:

 

онази сутрин,

в която

оставих кафето си на терасата -

 

изстиваше,

докато

те замерях с бучки пръст от саксиите.

 

През Август.

 

Ако

бучка пръст

потъне в кафето ми,

бих усетил само

по вкуса.

 

Ти

нищо не усети.

© Деймиън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??