Далеч:
онази сутрин,
в която
оставих кафето си на терасата -
изстиваше,
докато
те замерях с бучки пръст от саксиите.
През Август.
Ако
бучка пръст
потъне в кафето ми,
бих усетил само
по вкуса.
Ти
нищо не усети.
© Деймиън Todos los derechos reservados
Много ми харесва, много, страхотен стил.