Nov 20, 2019, 9:22 AM

Буреноска 

  Poetry » Love
567 1 3

Страхотна буря си отвътре
светкавици, градушки и порои!
Настръхвам! Пълен мрак и тътен
обгръща ме отдолу и отгоре.

 

С разряд от мълнии ме плашиш.
Беснееш, вихриш плътен дъжд.
Дървета падат. Смерч размяташ.
Прахта разпръсква се надлъж.

 

Но аз харесвам те такава
отвън си рай, отвътре ад.
Ръката ти
ту мека, ту корава,
докрай ще стискам на инат.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??