20 nov 2019, 9:22

Буреноска 

  Poesía » De amor
568 1 3

Страхотна буря си отвътре
светкавици, градушки и порои!
Настръхвам! Пълен мрак и тътен
обгръща ме отдолу и отгоре.

 

С разряд от мълнии ме плашиш.
Беснееш, вихриш плътен дъжд.
Дървета падат. Смерч размяташ.
Прахта разпръсква се надлъж.

 

Но аз харесвам те такава
отвън си рай, отвътре ад.
Ръката ти
ту мека, ту корава,
докрай ще стискам на инат.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??