Aug 10, 2016, 4:19 PM

Бягам 

  Poetry
548 0 0


Притиснат от стените на терора,
аз бягам сам,
мрак поглъща съзнанието ми.

 

Усещам края,
усещам финала,
но продължавам да бягам.

 

Заключен в стая без изход,
бягам от тях в кръг,
Знам,че ще ме хванат,
аз просто удължавам процеса 
и продължавам да бягам. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??