10 авг. 2016 г., 16:19

Бягам 

  Поэзия
549 0 0


Притиснат от стените на терора,
аз бягам сам,
мрак поглъща съзнанието ми.

 

Усещам края,
усещам финала,
но продължавам да бягам.

 

Заключен в стая без изход,
бягам от тях в кръг,
Знам,че ще ме хванат,
аз просто удължавам процеса 
и продължавам да бягам. 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??