10 ago 2016, 16:19

Бягам 

  Poesía
557 0 0


Притиснат от стените на терора,
аз бягам сам,
мрак поглъща съзнанието ми.

 

Усещам края,
усещам финала,
но продължавам да бягам.

 

Заключен в стая без изход,
бягам от тях в кръг,
Знам,че ще ме хванат,
аз просто удължавам процеса 
и продължавам да бягам. 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??