Nov 12, 2011, 6:19 PM

Бягство 

  Poetry » Love
411 0 1

Къде отиваш, моя обич ненагледна,

кога ще видя твоята усмивка бледна,

знаеш ли, сърцето ти за мен гори,

повярваш ли - ще ме откриеш ти.

 

Моята сълза по пътя ще те води,

за да откриеш мен и моето сърце,

знай, че непрестанно ще те чакам

и с пръсти името ти бавно ще изписвам.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти да се откриете сродни и обичащи души !Прекрасно!Поздрав!
Random works
: ??:??