12.11.2011 г., 18:19 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
430 0 1

Къде отиваш, моя обич ненагледна,

кога ще видя твоята усмивка бледна,

знаеш ли, сърцето ти за мен гори,

повярваш ли - ще ме откриеш ти.

 

Моята сълза по пътя ще те води,

за да откриеш мен и моето сърце,

знай, че непрестанно ще те чакам

и с пръсти името ти бавно ще изписвам.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ти да се откриете сродни и обичащи души !Прекрасно!Поздрав!
Предложения
: ??:??