12 nov 2011, 18:19

Бягство 

  Poesía » De amor
412 0 1

Къде отиваш, моя обич ненагледна,

кога ще видя твоята усмивка бледна,

знаеш ли, сърцето ти за мен гори,

повярваш ли - ще ме откриеш ти.

 

Моята сълза по пътя ще те води,

за да откриеш мен и моето сърце,

знай, че непрестанно ще те чакам

и с пръсти името ти бавно ще изписвам.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пожелавам ти да се откриете сродни и обичащи души !Прекрасно!Поздрав!
Propuestas
: ??:??