Aug 5, 2008, 6:49 PM

Бъди истински 

  Poetry
1116 0 8
Бъди естестевен и уникален,
а не като другите банален.
В крак с модата не стъпвай,
тя все се мени,
ти си човек с характер,
а не модел от мечти!

Не се влияй от мнението хорско,
клоун за тяхно забавление не бъди.
Използвай своя стил и хоби,
дори и да не блеснеш в техните очи!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??