5 авг. 2008 г., 18:49

Бъди истински 

  Поэзия
1117 0 8
Бъди естестевен и уникален,
а не като другите банален.
В крак с модата не стъпвай,
тя все се мени,
ти си човек с характер,
а не модел от мечти!

Не се влияй от мнението хорско,
клоун за тяхно забавление не бъди.
Използвай своя стил и хоби,
дори и да не блеснеш в техните очи!

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??