5.08.2008 г., 18:49 ч.

Бъди истински 

  Поезия
1117 0 8
Бъди естестевен и уникален,
а не като другите банален.
В крак с модата не стъпвай,
тя все се мени,
ти си човек с характер,
а не модел от мечти!

Не се влияй от мнението хорско,
клоун за тяхно забавление не бъди.
Използвай своя стил и хоби,
дори и да не блеснеш в техните очи!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??