Jun 19, 2012, 10:28 AM

* * * 

  Poetry
354 0 0

опит -

отчайващ

и отчаян,

стъпка

неуверена и колеблива...

това,

че си опитваш

да избягаш,

не означава,

че стигаш донякъде,

това,

че искаш да останеш,

не означава,

че си тук

това,

че се опитах

да избягам

от всичко,

не означава,

че избягах от теб

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??