19 jun 2012, 10:28

* * * 

  Poesía
362 0 0

опит -

отчайващ

и отчаян,

стъпка

неуверена и колеблива...

това,

че си опитваш

да избягаш,

не означава,

че стигаш донякъде,

това,

че искаш да останеш,

не означава,

че си тук

това,

че се опитах

да избягам

от всичко,

не означава,

че избягах от теб

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??