19.06.2012 г., 10:28 ч.

* * * 

  Поезия
352 0 0

опит -

отчайващ

и отчаян,

стъпка

неуверена и колеблива...

това,

че си опитваш

да избягаш,

не означава,

че стигаш донякъде,

това,

че искаш да останеш,

не означава,

че си тук

това,

че се опитах

да избягам

от всичко,

не означава,

че избягах от теб

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??