Jan 19, 2013, 9:21 AM  

* * * 

  Poetry
357 0 0

аз искам да ти кажа

толкова много безполезни неща,

затова обличам в мълчание

породилите се чувства

и оставям гнева да се изпари,

благославяйки някогашните чувства,

аз искам да ти кажа толкова 

много безполезни неща,

затова ти казвам

само, че искам да продължа

и продължавам...

нека се загърби всяка

мисъл, гнетяща любовта ми

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??