аз искам да ти кажа
толкова много безполезни неща,
затова обличам в мълчание
породилите се чувства
и оставям гнева да се изпари,
благославяйки някогашните чувства,
аз искам да ти кажа толкова
много безполезни неща,
затова ти казвам
само, че искам да продължа
и продължавам...
нека се загърби всяка
мисъл, гнетяща любовта ми
© Мария Все права защищены