19.01.2013 г., 9:21 ч.  

* * * 

  Поезия
358 0 0

аз искам да ти кажа

толкова много безполезни неща,

затова обличам в мълчание

породилите се чувства

и оставям гнева да се изпари,

благославяйки някогашните чувства,

аз искам да ти кажа толкова 

много безполезни неща,

затова ти казвам

само, че искам да продължа

и продължавам...

нека се загърби всяка

мисъл, гнетяща любовта ми

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??