Apr 29, 2010, 11:08 AM

Ценности 

  Poetry
421 0 1

Някакви натрапени си ценности -

майка, татко,

дом, родина,

свобода.

Кое е важното за мен?

По пътя да вървя.

Кой път?

Кой знак?

Кой вятър спря при мене?

Коя неделя чаках

нещо да се случи?

Коя ръка ме гали нежно

и казва: - Тръгвай,

всичко е пред тебе!

Някакви натрапени си ценности

ми пречат границата да премина...

25.04.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всяко начало е прекрасно! Всеки личен път е щастлив! Благопожелания
Random works
: ??:??